Tekniikka on ihmeellistä, sivustoni on joutunut/päässyt vuodatuksen osalta uuden julkaisumoottorin piirin. Ja välillä täällä tökkii, kategoriat ovat kadonneet kirjoituksistani. Välillä en päässyt muokkaamaan aikaisempia kirjoituksiani.
Ei kiitos, minulle muutoksia kun olen tämän koneen kanssa muutenkin peukalo keskellä kämmentä.

Kävin tänään ostoksilla Hulluilla Päivillä, Akateemisesta tarttui mukaani Suomen historian kirja sekä mysteereistä kertova kirja. Pari pokkaria ostin myös, Anna-Leena Härkösen loppuunkäsitelty sekä opas venäläisyyteen, yritän tällä pitää mielenkiintoa yllä venäjän kielen opiskeluun. Innostus kun meinaa tähän harrastukseen laantua. Mitään neule tai ompelu kirjoja ei ollut tarjouksessa.

Työn alla olevat siskon pojan sukat edistyy pikkuhiljaa. Toinen sukka on vielä varsivaiheessa. On ollut niin hirveä työviikko ettei ole ehtinyt tehdä niitä. Tein sukkiin vahvennetun pohjan, kun pienen pojan toive oli lämpöiset villasukat. Sukka onnistuikin yllättävän hyvin. Laitan niistä kuvan kunhan saan toisenkin valmiiksi. Täytyy laittaa vipinää sormiin, että valmistuvat ennen kuin villasukka kelit on ihan ohi.