Juhannusaatto meni ihan kivasti, saunaan ei saanut mennä. Ja hiustenpesukin vaatii kekseliäisyyttä. Silmiä saisi jo varovaisesti pestä, mutta jostain syystä en ole vielä uskaltanut. Ripset ovat ihan tippojen jättämässä taterossa, ei kiva mutta kyllä sen kestää.

Eilen illalla oli hieman oikeassa silmässä roskan tuntua. Olenkin ajatellut että johtuuko siitä että illasta silmät alkavat väsyä ja sitten tulisi tuota roskantunnetta. Mene ja tiedä. Muutoin meni silmien osalta päivä hyvin.

Telkkaria katsellessa olen huomannut että jos valkoinen teksi on mustalla pohjalla jää mustaan pohjaan varjoa. Korjaantuneekohan ajan myötä? Luulisin, leikkaukseta on vasta pari päivää. Ja lääkäri kertoi näön palautumisen vievän aikaa, sumuisuus yms.

Muutoin itsellä on ollut pinna kireällä, ei kestä enään yhtään lasten jatkuvaa riitelyä. Heti kun kesäloma alkoi, alkoi riidat sisarusten välillä. Ja otteet ovat kovat. Nyt olenkin ajatellut ottaa itsekkin kovat otteet käyttöön, kahden tunnin jäähyt ja mieleiset tamat pois käytöstä.