Olen tänään ihanan aurinkoisena sunnuntaina väsännyt kukkapenkkiä takapihallemme. Olen rajannut kukkapenkkiä pihakivillä. Vielä täytyisi poistaa nurmikkoa, tuoda sinne multaa ja istuttaa kasvit.

Tosin työ jää nyt hetkeksi jäihin. Kun olin väsännyt sitä tuntitolkulla, tajusin että takapihan nurmikko viettää sen verran että siihen täytyy hankkia lisää paikka paikoin multaa. Joten vielä kerran kivet ylös, maan tasausta ja sitten taasen kivet takaisin nurmikon korkeudelle. Ensin vain pitää tilata lisää multaa...

Lohdutan itseäni, ettei työ ollut turhaa, nurmikko kun täytyy jokatapauksessa poistaa ja nyt on kivetkin aseteltu valmiiseen muotoon. Oli nimittäin iso homma sekin kun mietti miten asettelen kivet.

Tälläisen muodon sain aikaan.

1727216.jpg

Keltaisten kukkien tilalle yritän löytää riippajalavan. Pionit, särkynytsydän, havut ym kukanalut saavat jäädä odottamaan multaa.
Vasemmalla kuvassa on mansikkapenkki, en tiedä mikä otus käy syömässä kypsyneet mansikat kun se jättää metsän reunalle puoliksi syödyn mansikan. Nyt olen varustanut mansikat verkolla, jos jäisi tuholainen kiikkiin.