En ole kovin innokas kirppari kävijä mutta silloin tällöin käväisen pikaisella kierroksella. Ja huomaan etten osaa edes katsella oikealla tavalla niitä kunnon löytöjä. Vilkaisen vain pöytää ja totean että joo ei. Siis oikeesti pitäisi pysähtyä ja jäädä katsomaan onko löytöjä.

Eilen kävimme koko perheen voimalla kirpparilla, tarkoituksena oli että löytäisimme jotain kivaa leikkimökkiin. Ei löytynyt. Mutta tämän löysin.

1847396.jpg

Vanhan silitysraudan (ruosteessakin) 2.5 e. Mutta jotenkin oli niin ihana, etten voinut jättää sinne lattialle. Mies tykkäsi taasen. Ruosteelle ei taida voida mitään, tarviiko ees? Sitten jäin miettimään mitkä nuo kaksi tappia soikeassa kolossa on? Itse ajattelin että kuuluu jotenkin asiaan kun raudan laittaa seisomaan.
Raudassa lukee; Mainos, Porin konepaja.
Ostin minä sitten jotain järkevääkin, tytölle 2.5 e lähes uudet farkut.

Viikonloppuni on mennyt sairastellessa, tämän siittä saa kun laitetaan tekemään kymmenen päivää putkeen töitä, en minä katkera mutta.

No joo, ihan olen jostain jonkun flunssapöpön saanut, pari päivää kuumessa ja tosi raska olo. Toivottavasti alkaisi helpottaa on nimittäin koville ottava tauti, ei tarvi kun rappuset nousta yläkertaan niin huohottaa kuin vanha koira. Välillä mietin että oisko jotain keuhkoissa kun sattuu. Täytyy käydä lääkärissä jos ei ala mennä parempaan päin.

Täältä löysin raudan historian.
1930 luvun alussa Suomessa on aloitettu valmistamaan sähkösilitysrautoja.

Tosiaan sähkösellainen : )