Vihdoin viimein kuvaa siskon pojan villasukista. Tein sukan pohjan vahvennetulla neuloksella ja päällinen oikeilla silmukoilla. Kuten kuvassa näkyy päällinen on vähän isompi kuin pohja. Silti sukka istuu jalassa ihan hyvin. Näin ollen sain sukkiin kestävän pohja ja sukat ovat varmasti myös lämpöisemmät. En tehnytkään tiimalasikantapäätä tähän malliin, se ei toiminut tuon vahvennetun pohjan kanssa. Ja taasen on purettu ja tehty ja kokeiltu mikä olisi paras vaihtoehto.

                                              Villasukat

1453815.jpg

Malli; perussukat, itse soveltaen
Lanka; Novita isoveli

Kävin eilen Eurokankaassa tarkoituksena kahmata kankaita mukaani. Mukaan ei tarttunut muuta kuin tämä mekko kangas, siitä on tulossa itselleni kesämekko. Olin jotenkin tosi pettynyt valikoimaan, en löytänyt mitään kivoja turkoosin värejä tai kesän vihreitä sävyjä. Joista olisin saanut tytölleni kesävaatteita. Tai sitten ostajassa oli vikaa.

1453818.jpg

Ai niin, sain viestin Akateemisesta kirjakaupasta, tilaamani Sew Pretty Home on saapunut. Käyn sen tänään noutamassa. Toivottavasti on mieluinen, kun en kirjaan ole päässyt livenä tutustumaan.