Tänään tulee viikko leikkauksesta, kaikki on mennyt ihan hyvin. Ainakin luulen niin. Vähän väliä tulee vertailtua miten näkee. Television tekstit näen lukea hyvin, kaukaakin. Tekstin varjoisuus on helpottanut.
Silmissä on aika ajoin kovasti kuivuutta, tänään huomasin kun olen taasen ollut pitkään sisällä miten ulkoilma helpottaa asiaa. Tuulisuus on taasen semmoinen joka ei tunnu niin kivalta ja kuljenkin aurinkolasit päässä, pilviselläkin säällä. En tosin aina. Autolla kulkiessa tulee vastaantulevien autojen valoista jännä varjoilmiö oisko se haloilmiö?

Aamulla särki silmiä kun tein tarkkaa työtä, otin buranan ja melko pian helpotti oloa. Olen nimittäin kutonut sukkia (Lina pipo tennesseestä saa olla, ei siitä hyvää tule. Pitäisi uskoa heti kun tuntuu ettei tästä pipoa tule) joissa täytyy oikeat ja nurjat neuloa takakautta, enkä osaa sitä katsomatta tehdä.

Eilen loppua antibiootti kuuri ja nyt olen sitten puolivuotta ainakin kosteuttavien tippojen kanssa tekemisissä. Saa nähdä milloin uskallan alkaa meikata, en millään vielä tohtisi pestä silmiä niin tarkasti meikin pois oton yhteydessä. Nyt kun saisi alkaa meikata, käydä saunassa ja harrastaa urheilua. Kaksi kuukautta täytyy välttää silmien hierontaa, painaa voi muttei hieroa. Eikä enään tarvitsisi pitää lätkiä silmillä öisin. Voipi olla että pidän ne silti vielä. Tulee nimittäin joskus hierottua silmiä öisin, enkä halua sitä riskiä ottaa.

Kaiken kaikkiaan on tämä uskomaton tunne, joskus tuntuu että pitäisi ottaa nuo piilarit pois. Ja aluksi tuntui että voi kun voisi ihan kunnolla hieroa silmiä. Toistaiseksi siis tyytyväinen.