On ottanut niin koville tuon Bluebell pipon kanssa. Ohjeessa on jotain mitä en jymmärrä, kun en saa lisäyksiä ja vähennyksiä niin että niistä tulisi kaunis rivi. Joten sovelsin ohjetta my way.  Nyt alkaisi näyttää siltä, että kyllä siitä pipo tulee.

Sillä välillä kun tuskastuin sinikelloon tein ommellen tälläisen lippahuivin. Näitä valmistuu varmasti jatkossa muutama muukin. Malli on tosi söpö.

                              Lippahuivi

1644798.jpg

Malli; Ottobre kesä 3/2008
Kangas; Puuvillaa

Edellisessä postauksessa listasin töitä mitä täytyy kesän aikana tehdä puutarhassa. Yksi tavoite saavutettu, polttopuut on tehty.  Uskallanpa toivoa jo kukkapenkkiä. Olen hankkinut kiinanpioneja, ainakin ennen talvea ne on jonnekkin istutettava. Muistelisin että pioni on sellainen joka ei siirtämisestä tykkää joten se täytyisi oikeaan paikkaan heti laittaa. Vaikka itseni tuntien, siirtelen kasveja niin kauan kunnes tykkään sen paikasta tai sitten kasvi päättää kyllästyä siirtelyyni ja se kuolee. Aina välillä saan puutarhassani mielestäni hienon inspiraation joka seuraavan päivänä osottautuu ihan tyhmäksi jutuksi.

Siltikin olen tosi tyytyväinen, kun polttopuut on tehty.