Kävimme eilen Helsingissä luonnontieteellisessä museossa. Lähdimme hieman kahta kättä heiluttaen matkaan ja unohdimme kotiin kameran! Argh, niin kauniita kuvia olisi saanut aurinkoisesta, mutta tuulisesta Helsingistä. Harmitti ihan hirveästi, puhelimen kuvat on niin surkeita.

Kamerasta huolimatta meillä oli hyvä reissu, museo oli lapsille ja meille aikuisille mieleen. Katsomista riitti ja oli tosi kiva huomata miten monta Suomen eläintä lapset tiesivät. Dinosaurukset olivat upeita ja isoja.

Muutoin me sitten ihan vain oltiin keskustassa, vaikka olisikin ollut monia paikkoja missä olisi ollut kiva käydä. Päiväseltään ei vain aika riitä ja eilinen päivä oli tosi lämmin. Eikä lapset enään oikein jaksaneet.

Puistoelämä on siellä jotenkin ihan erinlaista kuin täällä hämeessä. Täällä ollaan terasseilla kaljalla. En tiedä, mutta siltä minusta tuntuu. Sellaista rentoa, lasten kanssa tapahtuvaa piknik tunnelmaa kaipaisin tännekkin. Kotimatkalla lapset nukahtivat autoon ja me aikuiset nautimme hiljaisuudesta...